Atleten

Ieder jaar nemen nationaal en internationaal zeer aansprekende atleten deel aan de FBK Games. Vanwege het prachtige stadion, de sfeer en het enthousiaste publiek. De reacties van atleten zijn ieder jaar bijzonder om te lezen. Klik op de afbeeldingen om het deelnemersveld te bekijken.

Dafne Schippers

"De FBK Games is een prachtige wedstrijd. Ik kreeg kippenvel toen ik het stadion werd ingereden en al die mensen zag staan.’’


Churandy Martina

"Het is heerlijk om in Hengelo te lopen want je weet dat iedereen je zal aanmoedigen en ook hoopt dat je gaat winnen. Dat geeft een geweldig gevoel. FBK Games is erg speciaal voor me."


Ethiopian Trails

Komende editie houdt Ethiopië hier weer haar Trials, een garantie voor supersnelle races. Vorig jaar leverde dat Hengelo de snelste 10.000m van 2016 op.


Global Sports Communication

Het deelnemersveld van de FBK Games wordt samengesteld door Global Sports Communication. Ellen van Langen, voormalig Olympisch kampioene op de 800 meter, is verantwoordelijk voor de samenstelling van het deelnemersveld.

Atleten die geinteresseerd zijn in deelname, kunnen een mail sturen naar Ellen van Langen, Global Sports Communication, ellen@gscmail.nl

160522 935