FBK-app

Met dank aan TRIMM is een gloednieuwe FBK Games app ontwikkeld. De FBK Games 2017 app is beschikbaar voor zowel het iOS als het Android-platform en biedt voorafgaand en gedurende het evenement actuele informatie. Bezoekers kunnen in de app uitslagen van TimeTronics en achtergrondinformatie van de atleten vinden. Dit jaar is de app in lijn gebracht met de nieuwe huisstijl van het evenement en de modernste toestellen worden allemaal ondersteund.

Voor bezoekers en thuisblijvers de ideale mogelijkheid om continue op de hoogte te blijven van alle informatie rondom het evenement. De app is geheel gratis te downloaden. Klik op de onderstaande buttons om naar de desbetreffende store te gaan.

In onze gloednieuwe app:

  • Nieuws
  • Programma
  • Atleten
  • Resultaten
  • Social media
 Appstorelogo  Google Play2

 

 

 

Trimm Wordmark Plus Tagline Rgb

 

Campina AA Drink Business Club 83 ABN AMRO Agfra Holding/Wilmersberg Barbacan Apartments & Bungalows Jupiler Landgoedhotel De Wilmersberg Loohuis Menzis Samengezond NonStop Running OCON Sportmedische kliniek PCI Nederland Rabobank Centraal Twente Securion Sigmax Subway Thales Trent Glasvezel Tubantia Van Deinse Media SPORT Technologies ZGT IAAF International Topsport Events Provincie Overijssel Brand Specials