Met jouw vereniging in het voorprogramma van de FBK Games

Op zondag 11 juni vindt de 36e editie van de FBK Games plaats in Hengelo. In samenwerking met de Atletiekunie is er voor jouw vereniging een bijzonder pakket samengesteld.

Ben je lid van een atletiekvereniging of van de Atletiekunie?

  • Dan krijg je 25% korting op jouw kaartjes. Gebruik daarvoor de volgende actiecode: atletiekunie2017. Door aan te geven van welke atletiekvereniging jij lid bent, kun je ook kans maken om tijdens de FBK Games in actie te komen. Wil jij voor een grote groep (35+) kaarten kopen? Stuur dan een e-mail naar ticketing@fbkgames.nl.
  • Met je atletiekvereniging kun jij op 11 juni in actie komen in het voorprogramma van de FBK Games. De 8 atletiekverenigingen die met de meeste supporters komen, krijgen namelijk een startplaats in de estafette in het voorprogramma! 

Wat moet je doen?

1. Meld je aan door een mail te sturen naar ticketing@fbkgames.nl met daarin jouw aanmelding als vereniging.

2. Zorg dat jouw vereniging zo goed mogelijk is vertegenwoordigd in de kaartverkoop.

3. Stel een team samen van 4 personen voor de Olympische estafette. De Olympische estafette bestaat uit: 800m-400m-200m-200m

4. Houd je mail en onze website in de gaten op dinsdag 6 juni.

De keuze wordt bepaald door het totaal aantal verkochten kaarten per vereniging t/m zondag 4 juni. Dinsdag 6 juni maken wij de 8 verenigingen bekend die een plaats krijgen in de estafette.

Deze actie is enkel geldig op kaarten voor de sta-plaatsen in het stadion. Voor de overige kaarten geldt het reguliere tarief.

Bus niet helemaal vol?

Meldt u zich dan toch bij onze ticketingservice, wellicht zijn er combinaties mogelijk met andere verenigingen.