Vrijwilligers

Jaarlijks helpen 600 vrijwilligers om van de FBK Games een groot succes te maken. Dit topevenement kan niet bestaan zonder de hulp van deze grote groep vrijwilligers. De voorbereidingen voor komende editie zijn inmiddels in volle gang!

Ons team vrijwilligers is nog niet compleet. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zondag 11 juni willen helpen.

Call room
Kleding depot bij de callroom. Dit depot is de plek waar de atleten hun kleding afgeven en waar de atleten hun kleding terugkrijgen direct na de wedstrijd. Atletiekkennis is niet vereist, leeftijd vanaf 16 jaar.

Jurylid
Jurylid met geldig diploma.

Marshalls
Qua persoon: (jong) volwassenen met voldoende overwicht om op de baan en middenterrein de toeschouwers, atleten, fotografen en andere pers, maar ook andere personen, die hoewel met geldig accreditatie op middenterrein zich niet gedragen conform geldende afspraken binnen het aanzicht van de TV camera’s. Er wordt in koppels gewerkt. Elk koppel is verantwoordelijk voor een deel van het middenterrein. Nieuwe mensen worden gekoppeld aan een ervaren persoon.

Doping
Het helpen en begeleiding van de atleten rond de dopingcontrole.

Aanmelden bij FBK games

E-mail: vrijwilligers@fbkgames.nl

Tel.: 074-7271771

Psd21319