FBK Businessborrel

FBK Businessborrel

De Nederlandse Atletiek zit, mede dankzij talentvolle atleten als Femke Bol, Lieke Klaver en Sifan Hassan, ongelooflijk in de lift. De FBK Games is de enige die binnen Nederland een podium biedt aan zowel onze nationale helden als de internationale toppers. Hier zijn we trots op en dit zorgt ervoor dat we heel bewust omgaan met de maatschappelijke, sportieve en economische impact die we als evenement hebben op de samenleving en onze regio.

Om het weekend van FBK Games op een bijzondere manier te starten organiseren we op vrijdag 2 juni een vrijdagmiddagborrel voor leden van de FBK Businessclub.

Onder het genot van een hapje en drankje gaan we in gesprek met Yvonne van Gennip en Gerard Kemkers over hun visie op talentontwikkeling, het belang van talentontwikkeling (in Overijssel) en wat daarvoor nodig is. We sluiten af met niemand minder dan Olympisch- en Wereldkampioen Mondo Duplantis, dé grote internationale ster van de FBK Games. Hij springt graag en hoog in Hengelo. Natuurlijk willen wij weten waarom dat is. Heeft jullie enthousiasme op een volle hoofdtribune er iets mee te maken? Daarom hebben we hem uitgenodigd voor onze FBK Businessborrel.

Programma:

·         15.00 uur Inloop en ontvangst.
·         15.30 uur start bijeenkomst met Yvonne van Gennip, Gerard Kemkers               en Mondo Duplantis.
·         16.30 uur meet & greet met borrel.
 
Over de FBK Businessborrel:
Tijdens de FBK Businessborrel kun je kennismaken partners & businessconnecties van FBK Games waaronder sponsoren en Overijsselse bestuurders. Voor de FBK Businessborrel zijn diverse businessclubs en ondernemersorganisaties uit Twente uitgenodigd. De hapjes worden door de organisatie verzorgd, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan via de onderstaande link.