Tickets

Online kaartverkoop gesloten. Tickets nog verkrijgbaar aan de kassa

Op 6 juni zijn er tickets verkrijgbaar bij het FBK stadion. Klik hier voor de kassaprijzen.

Maandag 6 juni (2e pinksterdag) barst het atletiekspektakel weer los tijdens de FBK Games 2022! Het is dé kans om jouw grote atletiekhelden live in actie te zien op Nederlandse bodem. Met sterke atleten die strijden op wereldniveau, verschillende onderdelen die recht voor je neus te zien zijn en een gezellige sfeer is dit het event dat je niet wilt missen. Maar waar kun je het beste zitten als je graag de looponderdelen wilt volgen? Of wat als je graag naar verspringen kijkt? Om ervoor te zorgen dat je tickets scoort voor een plek die bij jouw voorkeur past, hebben we de tribunes voor je op een rijtje gezet. Goed om te weten, trouwens, is dat je geld bespaart als je je tickets online koopt in plaats van aan de kassa op de dag van het event zelf.

Programma

12.30 uur Stadion open
13.15 uur Start voorprogramma en heats kidsrun
15.00 uur Start hoofdprogramma
18.00 uur Einde wedstrijdprogramma

Tribune informatie

  • Starttribune (zitplekken):

De starttribune bevindt zich aan het begin van een van de rondingen van het stadion. Hierdoor heb je vooral goed zicht op de lopers als zij door de bocht rennen in een poging de winst te pakken. Verder heb je goed zicht op de polsstokhoogspringers die vlak bij de lucht ingaan en kun je de speerwerpers in de gaten houden. Het perfecte vak als je de hele dag met je neus boven op de actie wilt zitten!

Prijs (online): € 25,75

  • Finishtribune (zitplekken):

Wil jij de euforie of juist de teleurstelling op de gezichten van de lopers van dichtbij meemaken? Zo dichtbij dat je hun zweet bijna kunt ruiken? Dan is het finishvak de plek voor jou. Zoals de naam doet vermoeden is dit waar de lopers over de finish komen. Ook heb je hier goed zicht op het kogelstoten en het polsstokhoogspringen.

Prijs (online): € 30,75

  • Familietribune (zitplekken):

Voor families die de FBK Games bezoeken is het familievak de plek om te zitten. Dit is waar jij, je kinderen, je neven en nichtjes en de rest van je familie optimaal kunnen genieten van het atletiekspektakel dat recht voor je te zien is. Je hebt hier vooral goed zicht op het verspringen en het speerwerpen. Bovendien kun je ook de lopers voorbij zien rennen, volop actie dus!

Prijs volwassenen (online): € 23,25

Prijs jeugd 0 – 12 jaar (online): € 15,75

  • Hoofdtribune (zitplekken):

De overdekte hoofdtribune bevindt zich tegenover de familietribune aan de andere kant van het stadion. Hier zit je op de eerste rij bij het polsstokhoogspringen, waar je perfect zicht op hebt. Daarnaast kun je ook de speerwerpers in actie zien en komen de lopers volle bak voorbijrennen. Wie weet wordt er wel een record verbroken vlak voor je neus!

Prijs (online): € 60,75

  • Statribune:

Mocht je geen zin hebben om de hele dag te zitten, dan is het stavak de plek voor jou! Het stavak is gemaakt als statribune maar kan ook met een zelf meegenomen kussen goed functioneren als een zitvak. Vanaf deze tribune heb je, afhankelijk van waar je staat, goed zicht op de kogelstoters of op het speerwerpen en verspringen.

Prijs volwassenen (online): € 15,75

Prijs jeugd 0 – 12 jaar (online): € 10,75

  • Mindervaliden met begeleider:

Speciaal voor mindervaliden hebben we plekken gereserveerd op de hoofdtribune in vak B. Zo kan ook jij alle actie zonder problemen volgen. Deze tickets zijn geldig voor één mindervalide en één begeleider.

Prijs (online): € 55,75