FBK Kidsrun

FBK Kidsrun! Loop jij mee?

Ben jij tussen de 8 jaar en 12 jaar oud en wil je graag rennen in een echt atletiekstadion? Dan kun jij meedoen met de FBK Kidsrun! Schrijf je onder aan deze pagina in om deel te nemen!

Lijkt het je leuk om een atletiekwedstrijd te lopen in het FBK stadion waar diezelfde middag ook ’s werelds grootste atleten in actie komen? Dan is dit je kans, de Kidsrun is een ervaring om nooit te vergeten. Geef je dus snel op!

De FBK Kidsrun vindt plaats in het voorprogramma van FBK Games dat onder voorbehoud om 14.00 uur start. Tijdens de FBK Kidsrun worden 6 series gelopen, ingedeeld per (leeftijds)categorie. De snelste 3 jongens en 3 meisjes per serie ontvangen een ticket voor de finale. In de finale worden er prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de jongens als meisjes (hierin wordt geen onderscheid gemaakt qua leeftijd). Het belangrijkste van de FBK Kidsrun? Genieten, plezier hebben en (wedstrijd)ervaring opdoen tijdens de grootste atletiekwedstrijd van Nederland.

De kosten voor de FBK Kidsrun zijn eenmalig €12,50 euro. Hiervoor krijg je:

  • Een gaaf FBK Games sportshirt;
  • Een startbewijs voor deelname aan de kidsrun;
  • Startnummer met je naam erop, als startbewijs;
  • Natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten!

LET OP! 
Een startbewijs voor de FBK Kidsrun is geen geldig entreebewijs voor de FBK Games. Deze toegangskaarten kunnen worden besteld via de reguliere ticketshop

Er is plek voor 150 deelnemers. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol!

Inschrijven voor de FBK Kidsrun kan tot en met 31 mei 2024.

* Voor inschrijving worden de volgende categorieen van de Atletiekunie aangehouden: U9, U10, U12 en U14 eerste jaar.