Dubbele
Mijl

FBK DUBBELE MIJL

Wanneer: 31 mei 2018
Hoe laat: 20.30 uur
Start: FBK Stadion Hengelo
Finish: binnenstad Hengelo
Inschrijven: voor 25 mei

Ga ook de uitdaging aan en loop op 31 mei 3218,69 meter van het FBK Stadion naar de binnenstad van Hengelo.

Het hardloopevenement de ‘FBK Dubbele Mijl’ vindt plaats op donderdagavond 31 mei en vormt jaarlijks de traditionele aftrap van het FBK-weekend. De wedstrijd start om 20:30 uur in het FBK Stadion en het 3,2 kilometer lange parcours eindigt op de markt in Hengelo.

Voor de beginnende lopers is de Dubbele Mijl een aantrekkelijke afstand om mee te starten. Maar ook de ervaren lopers weten hier ieder jaar weer de strijd met elkaar aan te gaan. Alle lopers worden muzikaal en feestelijk ontvangen in de binnenstad, met veel enthousiaste toeschouwers.

Aanmelden

U kunt u hieronder aanmelden voor de FBK Dubbele Mijl. Kosten hiervoor bedragen €6,- euro incl. tijdswaarnemingschip. (€5,00 euro voor leden van de atletiekunie)

Na-inschrijving: Op de wedstrijddag is het nog voor een beperkt aantal personen mogelijk om in te schrijven, tot uiterlijk 20:00 uur. Na-inschrijving kost €7,50 euro

Meedoen met uw bedrijf?

Gezondheid en vitaliteit van medewerkers is tegenwoordig een belangrijk agendapunt. Hier kan op een positieve manier aan bijgedragen worden door met uw bedrijf deel te nemen aan dit sportieve evenement en uw medewerkers te stimuleren om hiervoor te trainen. Wat is er krachtiger dan uw eigen, enthousiaste medewerkers in te zetten als ambassadeurs van uw bedrijf?
Daarnaast kan het evenement onder uw personeel uitgroeien tot hét teambuildingsevenement bij uitstek. Gezelligheid met collega’s staat centraal.
Wilt u als bedrijf deelnemen aan dit evenement? Mail: loes@fbkgames.nl

Inschrijven

Schrijf je voor 25 mei in voor de FBK Dubbele Mijl

Inschrijven