dubbele mijl

UITSLAGEN INDIVIDUEEL & TEAMS

Klik hier voor de uitslagen

FBK DUBBELE MIJL

Wanneer: 31 mei 2018
Hoe laat: 20.30 uur
Start: FBK Stadion Hengelo
Finish: binnenstad Hengelo
Inschrijven: voor 25 mei

Ga ook de uitdaging aan en loop op 31 mei 3218,69 meter van het FBK Stadion naar de binnenstad van Hengelo.

Het hardloopevenement de ‘FBK Dubbele Mijl’ vindt plaats op donderdagavond 31 mei en vormt jaarlijks de traditionele aftrap van het FBK-weekend. De wedstrijd start om 20:30 uur in het FBK Stadion en het 3,2 kilometer lange parcours eindigt op de markt in Hengelo.

Voor de beginnende lopers is de Dubbele Mijl een aantrekkelijke afstand om mee te starten. Maar ook de ervaren lopers weten hier ieder jaar weer de strijd met elkaar aan te gaan. Alle lopers worden muzikaal en feestelijk ontvangen in de binnenstad, met veel enthousiaste toeschouwers.

 

Aanmelden

Hieronder kan je aanmelden voor de FBK Dubbele Mijl. Kosten hiervoor bedragen €6,- euro incl. tijdswaarnemingschip. (€5,00 euro voor leden van de atletiekunie)


Na-inschrijving: Op de wedstrijddag is het nog voor een beperkt aantal personen mogelijk om in te schrijven, tot uiterlijk 20:00 uur. Na-inschrijving kost €7,50 euro

 

Meedoen met uw bedrijf?

Loop samen met je collega’s de FBK Dubbele Mijl! Naast de individuele inschrijving kan je ook deelnemen met een bedrijf of organisatie aan de FBK Dubbele Mijl.  Meedoen kan met een onbeperkt aantal teams, een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. De drie snelste lopers bepalen de einduitslag van het team.

De inschrijving gaat als volgt:


1. Je meldt je eenmalig aan via het inschrijfformulier via:

https://www.inschrijven.nl/2018/fbkgames/. Hier geef je op met hoeveel teams je wilt deelnemen.


2. Je ontvangt een bevestigingsmail.


3. Vervolgens ontvang je een toegangscode waarmee je de teams kan bewerken (toevoegen, wijzigen en verwijderen) zolang de inschrijving geopend is. Dit is tot en met 25 mei.

Klik hier voor de voorwaarden.