FBK
Classics

Voor senioren in de regio Twente

Wanneer: 30 mei 2018
Hoe laat: 9.30 – 13.00 uur
Waar: FBK Stadion Hengelo
Aanmelden: voor 23 mei

Olga Commandeur, gratis beweegclinics en vitaliteitsmarkt

Op woensdag 30 mei 2018 zetten de FBK Games en Olga Commandeur Twentse senioren in het FBK Stadion in Hengelo in beweging. Bewegen zorgt namelijk voor vitaliteit en welzijn, en samen bewegen is bovendien leuk en gezellig. De ochtend staat in het teken van bewegen en ontmoeten.

Fit met Olga!

Olga Commandeur, voormalig Olympisch atlete en bekend van het tv-programma Nederland in Beweging, verzorgt een beweegclinic. Hierbij laat ze het verschil voelen tussen een actieve en inactieve houding. Daarnaast wordt er natuurlijk bewogen op muziek.

Clinics en vitaliteitsmarkt

De clinics bieden deelnemers de gelegenheid kennis te maken met verschillende vormen van bewegen. Het programma van de clinics staat nog niet volledig vast, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: er worden onder andere clinics stoelyoga, tai chi, zumba gold, pilates en balans aangeboden. Daarnaast is er een vitaliteitsmarkt, waar verenigingen en organisaties hun aanbod presenteren.

Voor wie?

Voor alle senioren, die het leuk vinden om in beweging te komen! Ook zonder ervaring kan deelgenomen worden.

Gratis deelnemen, hapje en drankje

Deelname aan de clinics is gratis en is inclusief een aantal consumptiebonnen voor koffie/thee en een broodje.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden kan door uiterlijk 23 mei een mail te sturen naar m.kenkhuis@fbkgames.nl onder vermelding van voor en achternaam.