Schoolatletiek

FBK Schoolatletiek

Wanneer: Woensdag 13 juni, donderdag 14 juni, vrijdag 15 juni en maandag 18 juni 2018
Voor wie: Groepen 7 & 8 van de basisscholen in de omgeving Hengelo
Waar: FBK Stadion

Op woensdag 13, donderdag 14, vrijdag 15 én maandag18 juni wordt door de FBK Games, in samenwerking met Hengelo Sport, het FBK Schoolatletiek georganiseerd! Een leuke kennismaking met atletiek en een sportieve strijd met andere scholen.

Wat bieden wij?

  • Een geheel verzorgde sportdag (ochtend of middag) voor scholieren uit de groepen 7 en 8 van het primair onderwijs in Twente.
  • Leuke spellencircuit en onderdelen als: sprint, hordelopen, estafette, verspringen en balwerpen. Alle leerlingen doen mee aan de verschillende atletiekonderdelen. Professionele juryleden van de Atletiekunie zorgen ervoor dat alles eerlijk verloopt.
  • Een unieke beleving in het grote Fanny Blankers-Koen Stadion, waar twee weken ervoor tijdens de FBK Games Dafne Schippers nog heeft gestaan!
  • Een diploma voor alle scholieren en een mooie beker voor de winnaars, mede mogelijk gemaakt door onze FBK Schoolatletiek hoofdsponsor: Rabobank.   

 

Aanmelden

Wij zijn overdonderd door de vele aanmeldingen dit jaar: maar liefst 1500 kinderen van verschillende scholen doen mee! Om iedereen de kans te geven mee te doen hebben we daarom besloten het FBK Schoolatletiek niet 2, maar wel 4 dagen op de agenda te zetten. En nu zitten we dan ook echt vol.

Heb je je als school nog niet aangemeld, maar had je toch mee willen doen? Maak je interesse dan aan ons kenbaar. Dat helpt ons voor de plannen van 2019. Ook wanneer je vragen hebt over het FBK Schoolatletiek, neem gerust contact met ons op:  loes@fbkgames.nl

Mogelijk gemaakt door