Schoolatletiek

Sportdag voor basisschoolleerlingen

Tijdens FBK Schoolatletiek maken basisschoolleerlingen (groep 7 en 8) uit Hengelo en omgeving in een ochtend of middag in het FBK Stadion kennis met allerlei verschillende atletiekonderdelen, zoals verspringen, balstoten, 60 m sprint, 60 m hordelopen, speerwerpen en de estafette. Deze jonge atleten in de dop staan misschien ooit zelf aan de start van het grootste internationale atletiekevenement van Nederland en kunnen tijdens FBK Schoolatletiek alvast de smaak te pakken krijgen.

SAMENWERKING MET HENGELO SPORT

FBK Schoolatletiek wordt in samenwerking met Hengelo Sport georganiseerd op 22, 23 en 24 mei 2019.

Let op: de inschrijving is inmiddels gesloten. Heb je ideeën of vragen over FBK Schoolatletiek? Neem dan contact met ons op via info@fbkgames.nl.

Wat bieden wij?

  • Een geheel verzorgde sportdag (ochtend of middag) voor scholieren uit de groepen 7 en 8 van het primair onderwijs in Twente. Juryleden van de Atletiekunie zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat alles eerlijk verloopt.
  • Leuk spellencircuit en onderdelen als: sprint, hordelopen, estafette, verspringen en balstoten. Alle leerlingen doen mee aan de verschillende atletiekonderdelen.
  • Een unieke beleving in het grote Fanny Blankers-Koen Stadion, waar op 9 juni nationale en internationale topatleten aan de start staan!
  • Een diploma voor alle leerlingen en een mooie beker voor de winnaar, mede mogelijk gemaakt door onze FBK Schoolatletiek hoofdsponsor: Rabobank Centraal Twente.

Mogelijk gemaakt door