Inschrijving Dubbele Mijl geopend

INSCHRIJVING FBK DUBBELE MIJL GEOPEND!

De inschrijving voor de FBK Dubbele Mijl is geopend! Heb je altijd al mee willen doen aan een hardloopwedstrijd, maar twijfel je over welke afstand bij je past? De FBK Dubbele Mijl van 3,2 kilometer is geschikt voor iedereen! Schrijf je nu in en begin op 1 juni 2023 om 20:00 uur vanuit het FBK Stadion in Hengelo aan jouw persoonlijke uitdaging.

 

Samen met andere ervaren en onervaren hardlopers ga je de uitdaging aan om een mooie prestatie neer te zetten. Het ultieme doel: je eigen grenzen verleggen. De start vindt plaats op 1 juni 2023 om 20:00 uur in het FBK-stadion, waar Nederlandse toppers als Dafne Schippers, Femke Bol, Lieke Klaver en Sifan Hassan boven zichzelf uitstegen. Als je altijd al hebt willen weten hoe het voelt om in een echt atletiekstadion hard te lopen, is dit je kans om die droom waar te maken!

De finish is in het centrum van Hengelo, waar na afloop van de wedstrijd prijzen uitgedeeld worden. Ook zijn er na afloop van de wedstrijd nog verschillende activiteiten voor de deelnemers georganiseerd. Bovendien krijgt elke deelnemer een medaille, je bent dus hoe dan ook een winnaar!
 

Bedrijventeams
Naast meedoen op individueel niveau kunnen ook bedrijven zich aanmelden voor de FBK Dubbele Mijl. Zo kun je samen met je collega’s de uitdaging aangaan en tegelijkertijd je bedrijf zichtbaar maken in de hardloopwereld. Op deze manier kun je de verbinding opzoeken met andere bedrijven en unieke connecties aangaan. Schrijf je vandaag nog in voor de FBK Dubbele Mijl en laat je uitdagen!
 

Vragen?
Stuur een mail naar: info@fbkgames.nl