Inschrijving FBK Kidsrun geopend

FBK Kidsrun, loop jij mee?

Ben jij tussen de 8 jaar en 12 jaar oud en wil je graag rennen in een echt atletiekstadion? Dan kun jij meedoen met de FBK Kidsrun! Schrijf je onder aan deze pagina in!

Lijkt het je leuk om een atletiekwedstrijd te lopen in het FBK stadion waar diezelfde middag ook ’s werelds grootste Nederlandse atleten, zoals Femke Bol en Lieke Klaver, in actie komen? Dan is dit je kans, de Kidsrun is een ervaring om nooit te vergeten. Geef je dus snel op!

Tijdens de FBK Kidsrun worden 6 heats gelopen, ingedeeld per (leeftijds)categorie. De snelste 3 jongens en 3 meisjes per heat ontvangen een ticket voor de finale. In de finale worden er prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 bij zowel de jongens als meisjes (hierin wordt geen onderscheid gemaakt qua leeftijd). Het belangrijkste van de FBK Kidsrun? Genieten, plezier hebben en (wedstrijd)ervaring opdoen tijdens de grootste atletiekwedstrijd van Nederland.

De kosten voor de FBK Kidsrun zijn eenmalig €12,50 euro. Hiervoor krijg je:

  • Een gaaf FBK Games sportshirt;
  • Startnummer met je naam erop, als startbewijs;
  • Een startbewijs voor deelname aan de kidsrun;
  • Natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten!

LET OP! 

Elke aankoop is alleen inclusief startbewijs voor de FBK Kidsrun. Een startbewijs voor de FBK Kidsrun is geen geldig entreebewijs voor de FBK Games. Deze toegangskaarten kunnen worden besteld via de reguliere ticketshop.