Aanmelding Second Screen

Geen ticket? Aanmelden voor Second Screen Event nog mogelijk!

Wij begrijpen dat het jammer is dat niet alle fans op 6 juni in het stadion aanwezig kunnen zijn. Met het Second Screen Event brengen we de FBK Games bij je thuis en ben je er tóch bij. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je hier aanmelden.

Aanmelden

Verzeker jezelf van een virtueel plekje op de tribune en meld je direct aan.

Aanmelden Second Screen Event 6 juni

Na aanmelding ontvang je een inlogcode in je inbox. Hiermee log je op zondag 6 juni in en krijg je toegang tot het Second Screen Event op ons FBK Games online event platform.

Second Screen Event: hoe werkt het?
Na inloggen op het FBK Games event platform zie je op 6 juni verschillende buttons. Door op de buttons te klikken, wissel je eenvoudig tussen de schermen en hoef je niets te missen.

Bekijk bijvoorbeeld exclusieve interviews met atleten of neem deel aan de Zoom-sessie. Wie weet word jij dan op het grote scherm in het stadion geprojecteerd en kun je jouw favoriete atleet tóch aanmoedigen! We bieden je ook een kijkje achter de schermen vanuit de call room waar de atleten worden gecontroleerd op correcte kleding. Of wat dacht je van de warming up area? Ook de live tv-uitzending roep je via het event platform makkelijk op. Zo is alles maar één klik verwijderd.

Studio FBK: 40 Jaar FBK Games

FBK Games bestaat 40 jaar. En dat vieren we op 4 juni op ons online event platform met een live-uitzending van Studio FBK. Om 15:00 uur trappen we af en gaan we onder andere in gesprek met Sifan Hassan, Haile Gebrselassie, Ellen van Langen en Jos Hermens. We blikken terug én vooruit. Het belooft een leuke en verrassende uitzending te worden.

Mis niets en noteer 4 juni en 6 juni in je agenda. We zien je dan!

De online events van FBK Games worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel.