Second Screen

Online Events

Een vol FBK-stadion is dit jaar nog niet mogelijk, maar met ons Second Screen Event zit jij op 6 juni online op de eerste rij! Naast de tv-uitzending krijg je via het Second Screen Event een kijkje achter de schermen: we delen exclusieve beelden en interviews met topatleten vanuit het FBK-stadion, de warming up area en call room. We bouwen bovendien een groot scherm op de tribunes: misschien ben jij dan wel een van de vele fans, die op het scherm zichtbaar is voor de atleten in het stadion. Zo kun jij jouw favoriete atleet aanmoedigen én zo hoeven de atleten jou niet te missen. Wie weet zwaaien wereldtoppers als Dafne Schippers, Sifan Hassan of Mondo Duplantis wel even naar je terug.

Klik hier om je aan te melden voor het Second Screen Event 6 juni 

Meld je snel aan voor het Second Screen Event en verzeker je van een plekje op de virtuele tribune. Je ontvangt je persoonlijke login-code direct na registratie in je inbox. Bewaar deze goed!

Klik hier voor de link naar het event platform.

Studio FBK: 40 Jaar FBK Games

FBK Games bestaat 40 jaar. En dat vieren we op 4 juni op ons online event platform met een live uitzending van Studio FBK. Om 15:00 uur trappen we af en gaan we onder andere in gesprek met Sifan Hassan, Haile Gebrselassie, Ellen van Langen en Sebastian Coe. We blikken terug én vooruit. Het belooft een leuke en verrassende uitzending te worden.

Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws rondom de online events en FBK Games door je aan te melden via bovenstaande link, onze site en socials.

Mis niets en noteer 4 juni en 6 juni in je agenda. We zien je dan!