Update publiek FBK Games 2021

Komend weekend (weekend van 21 mei) valt het definitieve besluit, maar het lijkt erop dat tijdens de 40ste verjaardag van de FBK Games op 6 juni 2021 aanwezigheid van publiek is toegestaan. Dit is een enorme opsteker voor de organisatie, alle atleten die zich voorbereiden op de Olympische spelen en vooral voor alle atletiekfans in Nederland. Zij kunnen na bijna 2 jaar weer internationale topatletiek in eigen huis kunnen bewonderen. Wereldsterren Mondo Duplantis, Sifan Hassan en Dafne Schippers zijn reeds bevestigd. Komende dinsdag wordt het volledige startveld gepresenteerd.

Er zullen slechts beperkt kaarten beschikbaar zijn, omdat de regels van 1,5 meter afstand (tussen 2 huishoudens) en geplaceerde zitplaatsen gelden. Het FBK Stadion kent deels ongeplaceerde staplaatsen, welke niet in verkoop zullen gaan. Entree is uitsluitend mogelijk na een voorafgaande toegangstest. 

Na het definitieve ministeriële besluit start de kaartverkoop voor de FBK Games op dinsdag 25 mei 2021 om 12.00 uur via www.fbkgames.nl Daar vindt u dan ook alle informatie over toegangsprocedures en testen.