Up to date

Schrijf je in voor
de FBK nieuwsbrief

Inschrijven

Social media

volg ons op
deze kanalen

Nieuws

Geldigheid gekochte tickets

De FBK Games 2020 worden als gevolg van COVID-19 afgelast. Bezoekers die al een kaartje voor 1 juni 2020 hadden gekocht, worden op korte termijn door de organisatie benaderd. Zij kunnen ervoor kiezen hun ticket te bewaren tot volgend jaar of ontvangen hun geld retour.
Lees verder

FBK Games 2020 afgelast

De 39e editie van de FBK Games die op maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) in Hengelo zou worden gehouden, gaat niet door. Door de extra maatregelen die de overheid rondom COVID-19 op maandag 23 maart jl. aankondigde, is de besluitvorming rondom afgelasting van de FBK Games in een stroomversnelling geraakt.
Lees verder

Beelbepalend Evenement

FBK Games schaart zich ook de komende vier jaar in het rijtje van vijftien beeldbepalende evenementen in Overijssel. Het evenement is hiertoe door Provincie Overijssel benoemd vanwege haar (inter)nationale uitstraling, grote mediabereik en kwalitatief hoge niveau. Dit straalt af op de provincie als geheel.
Lees verder

Continental Tour

De FBK Games krijgt een prominente plek in de nieuwe World Ahletics Continental Tour. Dat werd vandaag bekendgemaakt voorafgaand aan het World Athletics Gala in Monaco. De Continental Tour zal uit drie niveaus gaan bestaan: goud, zilver en brons. De FBK Games zal als Nederlands grootste atletiek evenement behoren tot Continental Tour Gold. Hengelo schaart zich hiermee in een prachtig rijtje wedstrijden omringd door atletiek grootmachten zoals: Tokyo, Nanjing, Ostrava, Turku, Kingston, Boedapest, Chorzow en Zagreb. De World Athletics Continental Tour Gold vormt het hoogste niveau, net onder de Diamond League. De FBK Games vinden komend jaar plaats op 1 juni 2020 te Hengelo.
Lees verder