Up To Date

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news.

Subscribe

Social media

Follow our channels

Nieuws

Disciplines bekend

De disciplines zijn bekend! De 100m bij de mannen werd deze week al aangekondigd door de komst van Churandy Martina. Zo ook de 5000m bij de dames, waar Sifan Hassan een aanval doet op het Europees Record. Wil je weten welke andere disciplines op het programma staan op 9 juni?
Read more

Churandy naar Hengelo

Churandy Martina is er weer bij op zondag 9 juni 2019 in Hengelo. Zijn veertiende optreden in dertien jaar bij de FBK Games wil hij extra kleur geven met een snelle tijd op de 100 meter. De Nederlands kampioen én recordhouder op 100 en 200 meter heeft zijn focus dit jaar gericht op deelname aan de wereldkampioenschappen atletiek, eind september en begin oktober in Doha. Daarvoor moet hij zich nog wel kwalificeren.
Read more

Sifan wint Halve Marathon Berlijn

Sifan Hassan heeft de Generali Halve Marathon in Berlijn gewonnen, maar miste de vooraf aangekondigde hoop op een nieuw wereldrecord. Haar winnende tijd van 1:04:46 ligt een halve minuut boven haar persoonlijke en Europese record gelopen in Kopenhagen vorig jaar.
Read more

Sifan's Europees recordpoging

Sifan Hassan komt naar de FBK Games in Hengelo. De 26-jarige Nederlandse atlete neemt deel aan de 5000 m en zal in die race proberen haar eigen Europees Record te verbreken.
Read more

Inschrijving Dubbele Mijl

Voel jezelf ook een klein beetje topsporter en start op donderdag 6 juni in het FBK Stadion waar zondags de Nederlandse en internationale topatleten aan de start staan: doe mee aan de FBK Dubbele Mijl. De inschrijving opent woensdag 20 maart!
Read more