FBK Dubbele Mijl

De inschrijving voor de FBK Dubbele Mijl is geopend!

Heb je altijd al eens mee willen doen aan een hardloopwedstrijd, maar twijfel je welke afstand voor jou geschikt is? De FBK Dubbele Mijl van 3,2 kilometer is geschikt voor iedereen! Schrijf je nu in op deze pagina en start jouw persoonlijke uitdaging op 1 juni 2023 om 20:00 uur in het FBK Stadion in Hengelo.

Samen met andere ervaren en onervaren hardlopers ga je de uitdaging aan om tot een geweldige prestatie te komen. Het ultieme doel: je eigen grenzen verleggen. De start vindt plaats op 1 juni 2023 om 20.00 uur. in het FBK Stadion, waar Nederlandse topatleten als Dafne Schippers, Femke Bol, Lieke Klaver en Sifan Hassan boven zichzelf uitstegen. Als je altijd al hebt willen weten hoe het voelt om in een echt atletiekstadion te lopen, dan is dit je kans om die droom waar te maken!

De finish is midden in het centrum van Hengelo, waar ook de prijsuitreiking na de race plaatsvindt. Ook na de wedstrijd worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een medaille, dus je bent hoe dan ook een winnaar!
 

Bedrijventeams
Naast meedoen op individueel niveau kunnen ook bedrijven zich aanmelden voor de FBK Dubbele Mijl. Zo kun je samen met je collega’s de uitdaging aangaan en tegelijkertijd je bedrijf zichtbaar maken in de hardloopwereld. Op deze manier kun je de verbinding opzoeken met andere bedrijven en unieke connecties aangaan. Schrijf je vandaag nog in voor de FBK Dubbele Mijl en laat je uitdagen! Inschrijven voor bedrijventeams is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 26 mei.
 

Vragen?
Stuur een mail naar: info@fbkgames.nl

Schrijf je hier in!

Inschrijving bedrijventeams

Overige informatie

Algemene voorwaarden