Naar Second Screen Event

Naar Second Screen Event

Naar Second Screen Event

Vanmiddag trappen we af in het FBK-stadion met een geweldig atletenveld en diverse disciplines. Met het Second Screen Event brengen we de stadionbeleving bij je thuis! Zorg dus dat je er klaar voor zit en niets mist. Mocht je jezelf nog niet verzekerd hebben van een plek op de virtuele tribune dan kan dit nog steeds.

Aanmelden Second Screen Event

Second Screen Event: hoe werkt het?
Na aanmelding log je met jouw mailadres en inlogcode in op het FBK Games event platform. Je kiest zelf welke stream je wilt bekijken: je wisselt eenvoudig tussen de verschillende schermen, zodat je niets hoeft te missen.

Bekijk exclusieve interviews met atleten of neem deel aan de Zoom-sessie. Wie weet word jij dan op het grote scherm in het stadion geprojecteerd en kun je jouw favoriete atleet tóch aanmoedigen! Er is zelfs interactie met de atleten: er kan gezwaaid, gejuicht en aangemoedigd worden. We bieden je ook een kijkje achter de schermen vanuit de call room waar de atleten worden gecontroleerd op correcte kleding. Of wat dacht je van de warming up area? Ook de live tv-uitzending roep je via het event platform makkelijk op. Zo is alles maar één klik verwijderd.

Vanaf 14:00 uur kijk je naar de eerste beelden vanuit het FBK-stadion. De officiële start is om 14:50 uur.

Krijg een uniek kijkje achter de schermen vanuit huis!