De FBK Dubbele Mijl en Techniekmuseum Oyfo slaan de handen ineen.

De FBK Dubbele Mijl en Techniekmuseum Oyfo slaan de handen ineen. Alle deelnemers van de FBK Dubbele Mijl ontvangen op vertoon van hun startbewijs (het bib-nummer) 5 euro korting bij een bezoek aan het Oyfo Techniekmuseum. De actie is geldig van 1 t/m 30 juni. Samen maken we de verbinding tussen sport en cultuur in Hengelo!
 
De FBK Dubbele Mijl is een populaire hardloopwedstrijd van 3,2 kilometer die start in het iconische FBK Stadion en finisht in het hart van Hengelo. Het evenement trekt jaarlijks honderden deelnemers uit vooral Twente en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk sportief en sociaal evenement in de stad. Door de samenwerking met Techniekmuseum Oyfo wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de hardloopwedstrijd. Deelnemers kunnen in de gehele maand juni het Techniekmuseum met korting bezoeken en meer leren over de technische innovaties.
 
In het Techniekmuseum Oyfo in Hengelo kom je erachter wat techniek in het verleden allemaal heeft betekent voor de techniek van nu. Zo krijg je een mooie indruk van hoe technologie en wetenschap zich hebben ontwikkeld en welke rol deze spelen in de huidige samenleving. Het museum biedt een mix van tentoonstellingen en verschillende leuke activiteiten, waardoor je op een interactieve manier een beeld krijgt van de geschiedenis van technologie en wetenschap.
 
Deze samenwerking tussen de FBK Dubbele Mijl en Techniekmuseum Oyfo is niet alleen leuk voor de deelnemers aan de hardloopwedstrijd, maar ook interessant voor de stad Hengelo. Door deze samenwerking wordt er een verbinding gemaakt tussen sport en cultuur, waardoor er een unieke kans ontstaat om een sportevenement en de cultuur in de stad te ontdekken. Het Techniekmuseum Oyfo biedt namelijk een fascinerende kijk op de geschiedenis en toekomst van techniek. Schrijf je dus nu in voor de FBK Dubbele Mijl en maak gebruik van deze gave samenwerking!