Nieuws

Beelbepalend Evenement

FBK Games schaart zich ook de komende vier jaar in het rijtje van vijftien beeldbepalende evenementen in Overijssel. Het evenement is hiertoe door Provincie Overijssel benoemd vanwege haar (inter)nationale uitstraling, grote mediabereik en kwalitatief hoge niveau. Dit straalt af op de provincie als geheel.
Lees verder

Continental Tour

De FBK Games krijgt een prominente plek in de nieuwe World Ahletics Continental Tour. Dat werd vandaag bekendgemaakt voorafgaand aan het World Athletics Gala in Monaco. De Continental Tour zal uit drie niveaus gaan bestaan: goud, zilver en brons. De FBK Games zal als Nederlands grootste atletiek evenement behoren tot Continental Tour Gold. Hengelo schaart zich hiermee in een prachtig rijtje wedstrijden omringd door atletiek grootmachten zoals: Tokyo, Nanjing, Ostrava, Turku, Kingston, Boedapest, Chorzow en Zagreb. De World Athletics Continental Tour Gold vormt het hoogste niveau, net onder de Diamond League. De FBK Games vinden komend jaar plaats op 1 juni 2020 te Hengelo.
Lees verder

Juiste antwoorden poll

Heb jij vandaag via de app je kennis over de FBK Games en atletiek getest? De juiste antwoorden op alle vragen zijn nu beschikbaar!
Lees verder

Download de vernieuwde app

Zorg dat je niets mist van het grootste internationale atletiekevenement van Nederland en download de door TRIMM ontwikkelde en vernieuwde FBK-app met programma, nieuws, live-uitslagen en polls. Of je nu thuis of in het stadion zit: blijf op de hoogte!
Lees verder

Tickets aan kassa

In de online voorverkoop wordt een voordeliger tarief gehanteerd dan aan de kassa. Tickets zijn online tot en met 9 juni, 12.00 uur verkrijgbaar. Daarna gelden de kassaprijzen.
Lees verder

Verspringen

Het verspringen krijgt bij de komende FBK Games een geheel nieuwe dimensie. Door een nieuw finale-format en gebruik van innovatieve technologie wordt het verspringen nog spannender.
Lees verder

Aanval Europees record

Sifan Hassan, één van de paradepaardjes van de Nederlandse atletiek, is weer in het land en staat aan de vooravond van een aanval op het Europees record op de 5000m tijdens de FBK Games in Hengelo deze
Lees verder

Pendeldienst stadion

Op zondag 9 juni rijdt er tussen 14.00 - 21.00 uur een speciale pendeldienst tussen Station Hengelo en het FBK Stadion.
Lees verder

Sterk Deelnemersveld

Tijdens de 38e editie van de FBK Games op zondag 9 juni 2019 in het Fanny Blankers-Koenstadion in Hengelo gaat zoals ieder jaar een groot aantal wereldtoppers van start, waaronder olympisch kampioenen, wereldkampioenen en Europees kampioenen.
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!