Nieuws

Bereikbaarheid stadion

NS-Station Hengelo is het dichtstbijzijnde treinstation. Tijdens het evenement is er een pendeldienst tussen het NS-Station Hengelo en het FBK Stadion. De pendeldienst start om 14:00uur en de laatste dienst zal rond 20:00uur vertrekken. Kosten retour: €2
Lees verder

Sifan niet 100% voor FBK Games

Sifan Hassan heeft zich af moeten melden voor de FBK Games 2018 omdat haar knie nog niet 100% goed genoeg is voor wedstrijden. Na ook de Eugene Diamond League meeting van afgelopen zaterdag gemist te hebben in de hoop Hengelo te kunnen halen bleek 3 juni net te vroeg in haar programma te komen.

Wij wensen Sifan enorm veel succes toe in haar revalidatie en het rest van haar seizoen!
Lees verder

FBK Games Anthem

Hebben jullie de nieuwe FBK Games Anthem al gehoord?

Luister of download hem hier:

Spotify
https://spoti.fi/2KNtHjH

Soundcloud
https://bit.ly/2J1YtYE
Lees verder

Wereldkampioen Sam Kendricks VS Menno Vloon

Wereldkampioen polsstokhoogspringen Sam Kendricks komt naar Hengelo. Hij is de eerste gecontracteerde buitenlandse topatleet van de FBK Games, die op zondag 3 juni 2018 wordt gehouden. In het Fanny Blankers-Koen Stadion strijdt de 25-jarige Amerikaan met Nederlands recordhouder Menno Vloon om de overwinning. Het wordt een ‘battle’ van wereldformaat.
Lees verder

Smaakmakers Bonevacia en Kupers naar FBK Games

Liemarvin Bonevacia en Thijmen Kupers gaan zondag 3 juni 2018 van start bij de FBK Games in Hengelo. Recordhouder Bonevacia gaat de strijd aan op zijn favoriete 400 meter tegen tweevoudig Olympisch kampioen hinkstapspringen Christian Taylor. Kupers is terug in Hengelo na zijn overwinning in de vorige editie.
Lees verder

Dafne Schippers naar Hengelo

Tweevoudig wereldkampioene op de 200 meter Dafne Schippers start in Hengelo op de 200 meter. Nadat Schippers in mei de hele wereld overvliegt voor haar twee IAAF Diamond Leaguewedstrijden in Doha en Shanghai, zal de 25-jarige atlete terugkeren op vaderlandse bodem voor ‘Hengelo’. Vanaf trainingskamp Florida reageert ze enthousiast: ,,De FBK Games is altijd een super leuke wedstrijd om te lopen. Ik loop altijd goed in Hengelo en na al die jaren voelt het een beetje als thuiskomen. Het enthousiaste publiek en de sfeer in het stadion geeft me echt een kick. Ik heb er heel veel zin in!”
Lees verder