Nieuws

Juiste antwoorden poll

Heb jij vandaag via de app je kennis over de FBK Games en atletiek getest? De juiste antwoorden op alle vragen zijn nu beschikbaar!
Lees verder

Download de vernieuwde app

Zorg dat je niets mist van het grootste internationale atletiekevenement van Nederland en download de door TRIMM ontwikkelde en vernieuwde FBK-app met programma, nieuws, live-uitslagen en polls. Of je nu thuis of in het stadion zit: blijf op de hoogte!
Lees verder

Tickets aan kassa

In de online voorverkoop wordt een voordeliger tarief gehanteerd dan aan de kassa. Tickets zijn online tot en met 9 juni, 12.00 uur verkrijgbaar. Daarna gelden de kassaprijzen.
Lees verder

Verspringen

Het verspringen krijgt bij de komende FBK Games een geheel nieuwe dimensie. Door een nieuw finale-format en gebruik van innovatieve technologie wordt het verspringen nog spannender.
Lees verder

Aanval Europees record

Sifan Hassan, één van de paradepaardjes van de Nederlandse atletiek, is weer in het land en staat aan de vooravond van een aanval op het Europees record op de 5000m tijdens de FBK Games in Hengelo deze
Lees verder

Pendeldienst stadion

Op zondag 9 juni rijdt er tussen 14.00 - 21.00 uur een speciale pendeldienst tussen Station Hengelo en het FBK Stadion.
Lees verder

Sterk Deelnemersveld

Tijdens de 38e editie van de FBK Games op zondag 9 juni 2019 in het Fanny Blankers-Koenstadion in Hengelo gaat zoals ieder jaar een groot aantal wereldtoppers van start, waaronder olympisch kampioenen, wereldkampioenen en Europees kampioenen.
Lees verder

Eigen publiek speciaal

Op Papendal sprak tweevoudig wereldkampioene Dafne Schippers vandaag met de media in aanloop naar de FBK Games op zondag 9 juni in Hengelo. In verband met de late wereldkampioenschappen in Doha dit jaar is de FBK Games een van de eerste wedstrijden uit het seizoen van Schippers.
Lees verder

Zinderende versie verspringen

Het verspringen krijgt bij de komende FBK Games een geheel nieuwe dimensie. Door een nieuw finale-format en gebruik van innovatieve technologie wordt het verspringen nog spannender. De IAAF heeft de organisatie van de FBK Games in Hengelo gevraagd om het verspringen uit te voeren in het nieuwe ‘Jump-Off’-format. Daarbij strijden de verspringers in de finale ‘head-to-head’ tegen elkaar. Grootste ster is regerend wereldkampioen Luvo Manyonga uit Zuid-Afrika, die met zijn persoonlijk record van 8,65 meter niet eens zo ver verwijderd is van het waanzinnige stadionrecord van de Panamees Irving Saladino, die in 2008 maar liefst naar 8,73 meter vloog.
Lees verder

Kassaprijzen

Tickets zijn voordeliger in de online voorverkoop. Benieuwd wat tickets aan de kassa kosten?
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!