Nieuws

Inschrijving FBK Kidsrun bijna vol

De inschrijvingen voor de FBK Kidsrun zitten bijna vol! Er zijn nog enkele plekken over. Grijp dus nu nog je kans voordat het te laat is. Schrijf je onder aan deze pagina in!
Lees verder

Inschrijving Dubbele Mijl geopend

De inschrijving voor de FBK Dubbele Mijl is geopend! Heb je altijd al mee willen doen aan een hardloopwedstrijd, maar twijfel je over welke afstand bij je past? De FBK Dubbele Mijl van 3,2 kilometer is geschikt voor iedereen! Schrijf je nu in en begin op 1 juni 2023 om 20:00 uur vanuit het FBK Stadion in Hengelo aan jouw persoonlijke uitdaging.
Lees verder

Femke Bol naar FBK Games

Niemand minder dan Femke Bol staat op zondag 4 juni aan de start tijdens de FBK Games in Hengelo. De 23-jarige atlete komt uit op de 400 meter. Dit is dezelfde afstand waarmee ze vorig weekend het stokoude wereldrecord op de indoorbaan uit 1982 verpulverde.
Lees verder

Terugblik op FBK Games 2022

FBK Games 2022 is weer voorbij. Wat een geslaagde editie was het met topprestaties, een mooie sfeer en natuurlijk een vol stadion! Geniet nog even na van de 2022-editie en kijk naar de highlightvideo. Hopelijk zien we je volgend jaar op 4 juni weer in Hengelo!
Lees verder

Bekijk post race interviews

Met atleten van wereldformaat en een vol FBK Stadion zagen we tijdens de FBK Games 2022 weer prachtige atletiekprestaties.

Bekijk de post race interviews met titanen als Mondo Duplantis, Femke Bol en Anderson Peters of zoek de resultaten per discipline nog eens op.
Lees verder

Duplantis vliegt over 6,01m bij FBK Games

Vijf regerend Olympisch kampioenen toonden hun suprematie met overwinningen tijdens de 41e editie van de FBK Games in Hengelo, met de Zweedse Mondo Duplantis die de world leading tijd neerzette. Op een koude, natte en winderige middag in het Fanny Blankers-Koen Stadion vloog Duplantis in zijn eerste poging over 6.01m neer te zetten. Rutger Koppelaar werd tweede met 5.70m.
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!