Nieuws

Geslaagd FBK Sportmedisch symposium

Op donderdag 3 juni 2021 heeft Voetencentrum Wender, in samenwerking met onder andere FBK Games en het ZGT, het FBK Sportmedisch Symposium over onderbeenklachten mogen organiseren.
Lees verder

Naar Second Screen Event

Vanmiddag trappen we af in het FBK-stadion met een geweldig atletenveld en diverse disciplines. Met het Second Screen Event brengen we de stadionbeleving bij je thuis! Zorg dus dat je er klaar voor zit en niets mist. Mocht je jezelf nog niet verzekerd hebben van een plek op de virtuele tribune dan kan dit nog steeds.
Lees verder

extra kaarten

Extra kaarten!

Is het u niet gelukt om kaarten te bestellen? Woensdag 2 juni om 9:00 uur gaan er extra kaarten in de verkoop.
Lees verder

Second Screen Event

De beschikbare tickets voor de FBK Games op 6 juni aanstaande waren razendsnel uitverkocht. Toch kan iedereen erbij zijn: met het Second Screen Event brengt de organisatie de stadionbeleving bij de kijkers thuis. Via een speciale website wordt extra content aangeboden, zoals exclusieve interviews en een kijkje achter de schermen.
Lees verder

Aanmelding Second Screen

Wij begrijpen dat het jammer is dat niet alle fans op 6 juni in het stadion aanwezig kunnen zijn. Met het Second Screen Event brengen we de FBK Games bij je thuis en ben je er tóch bij. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je hier aanmelden.
Lees verder

Second Screen

Een vol FBK-stadion is dit jaar nog niet mogelijk, maar met ons Second Screen Event zit jij op 6 juni online op de eerste rij! Naast de tv-uitzending krijg je via het Second Screen Event een kijkje achter de schermen: we delen exclusieve beelden en interviews met topatleten vanuit het FBK-stadion, de warming up area en call room.
Lees verder

Update publiek FBK Games 2021

Komend weekend valt het definitieve besluit, maar het lijkt erop dat tijdens de 40ste verjaardag van de FBK Games op 6 juni 2021 aanwezigheid van publiek is toegestaan.

Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!