Nieuws

Eigen publiek speciaal

Op Papendal sprak tweevoudig wereldkampioene Dafne Schippers vandaag met de media in aanloop naar de FBK Games op zondag 9 juni in Hengelo. In verband met de late wereldkampioenschappen in Doha dit jaar is de FBK Games een van de eerste wedstrijden uit het seizoen van Schippers.
Lees verder

Zinderende versie verspringen

Het verspringen krijgt bij de komende FBK Games een geheel nieuwe dimensie. Door een nieuw finale-format en gebruik van innovatieve technologie wordt het verspringen nog spannender. De IAAF heeft de organisatie van de FBK Games in Hengelo gevraagd om het verspringen uit te voeren in het nieuwe ‘Jump-Off’-format. Daarbij strijden de verspringers in de finale ‘head-to-head’ tegen elkaar. Grootste ster is regerend wereldkampioen Luvo Manyonga uit Zuid-Afrika, die met zijn persoonlijk record van 8,65 meter niet eens zo ver verwijderd is van het waanzinnige stadionrecord van de Panamees Irving Saladino, die in 2008 maar liefst naar 8,73 meter vloog.
Lees verder

Kassaprijzen

Tickets zijn voordeliger in de online voorverkoop. Benieuwd wat tickets aan de kassa kosten?
Lees verder

Battle der kampioenen

Europees indoorkampioene Nadine Visser neemt het op zondag 9 juni tijdens de FBK Games in Hengelo op tegen olympisch kampioene Brianna McNeal. Het is één van de battles waarmee de organisatie meer spektakel, meer entertainment en meer strijd wil bieden, waarbij het publiek de grote winnaar wordt.
Lees verder

Mens vs machine

Lisanne de Witte staat op 9 juni weer aan de start bij de FBK Games. De atlete die in 2018 internationaal doorbrak en eerder dit jaar brons op de 400 meter bij de Europese Kampioenschappen Indoor in Glasgow won, wacht een bijzondere tegenstander: RED Shift, de zonneauto van Solar Team Twente. Het belooft een spannende battle over 300 meter te worden. Topsport, snelheid, kracht, aerodynamica en innovatie liggen dicht bij elkaar in Hengelo.
Lees verder

Dafne's-Vak

Wat is er leuker dan Dafne aanmoedigen bij de FBK Games? Juist ja! Dafne aanmoedigen met héél veel andere fans vanuit Dafne's-Vak! Bij aankoop van je tickets voor Dafne's-Vak maak je bovendien kans op Campina finish seats. Hoe? Dat lees je hier!
Lees verder

Dafne blikvanger 100m

Ook dit jaar verschijnt Dafne Schippers weer aan de start staan bij de FBK Games. Ze is de absolute blikvanger op de 100 meter die zondag 9 juni op het programma staat. De tweevoudig wereldkampioene 200 meter is wereldberoemd, maar ook 'gewoon‘ weer in het Fanny Blankers-Koenstadion present. Schippers belooft samen met haar fans een feestje te willen bouwen bij de FBK Games.
Lees verder

Landgoed De Wilmersberg

Verleng je bezoek aan de FBK Games en maak er een heerlijk weekendje Twente van! Landgoed De Wilmersberg heeft een speciaal FBK Arrangement voor haar gasten samengesteld.
Lees verder

Record FBK Schoolatletiek

Dat samen sporten leuk is, blijkt wel uit het enorme aantal aanmeldingen voor FBK Schoolatletiek! Zo’n 1800 kinderen uit groep 7 en 8 van 33 basisscholen uit Hengelo en omgeving hebben zich aangemeld!
Lees verder

FBK Dubbele Mijl Bedrijvenloop

Op donderdag 6 juni vindt de Damsté FBK Dubbele Mijl plaats. Natuurlijk kun je individueel deelnemen, maar je kunt ook je collega’s optrommelen en met een bedrijventeam andere bedrijventeams uitdagen!
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!