Nieuws

Churandy naar Hengelo

Churandy Martina is er weer bij op zondag 9 juni 2019 in Hengelo. Zijn veertiende optreden in dertien jaar bij de FBK Games wil hij extra kleur geven met een snelle tijd op de 100 meter. De Nederlands kampioen én recordhouder op 100 en 200 meter heeft zijn focus dit jaar gericht op deelname aan de wereldkampioenschappen atletiek, eind september en begin oktober in Doha. Daarvoor moet hij zich nog wel kwalificeren.
Lees verder

Sifan wint Halve Marathon Berlijn

Sifan Hassan heeft de Generali Halve Marathon in Berlijn gewonnen, maar miste de vooraf aangekondigde hoop op een nieuw wereldrecord. Haar winnende tijd van 1:04:46 ligt een halve minuut boven haar persoonlijke en Europese record gelopen in Kopenhagen vorig jaar.
Lees verder

Sifan's Europees recordpoging

Sifan Hassan komt naar de FBK Games in Hengelo. De 26-jarige Nederlandse atlete neemt deel aan de 5000 m en zal in die race proberen haar eigen Europees Record te verbreken.
Lees verder

Heritage of World- Athletics

De Fanny Blankers-Koen Games zijn afgelopen weekend benoemd tijdens de IAAF Heritage in Monaco tot Heritage of World-Athletics. Het is voor het eerst dat deze titel wordt verleend.
Lees verder

Bereikbaarheid stadion

NS-Station Hengelo is het dichtstbijzijnde treinstation. Tijdens het evenement is er een pendeldienst tussen het NS-Station Hengelo en het FBK Stadion. De pendeldienst start om 14:00uur en de laatste dienst zal rond 20:00uur vertrekken. Kosten retour: €2
Lees verder

Sifan niet 100% voor FBK Games

Sifan Hassan heeft zich af moeten melden voor de FBK Games 2018 omdat haar knie nog niet 100% goed genoeg is voor wedstrijden. Na ook de Eugene Diamond League meeting van afgelopen zaterdag gemist te hebben in de hoop Hengelo te kunnen halen bleek 3 juni net te vroeg in haar programma te komen.

Wij wensen Sifan enorm veel succes toe in haar revalidatie en het rest van haar seizoen!
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!