Nieuws

Winnaar FBK Dubbele Mijl in voorprogramma!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de winnaar van zowel de mannen als de vrouwen (seniorencategorie) bij de FBK Dubbele Mijl op 1 juni in Hengelo zich zullen kwalificeren voor de 1500 meter m/v in het voorprogramma van de FBK Games!
Lees verder

Deelnemerslijst bekend

Bekijk hieronder de deelnemerslijst van de FBK Games 2023. Check hier of jouw favoriete (inter)nationale topatleet aan de start staat!
Lees verder

Sifan Hassan naar FBK Games

Sifan Hassan komt weer naar de FBK Games in Hengelo. De tweevoudig olympisch kampioene loopt zaterdagavond 3 juni de 10.000 meter én zondagmiddag 4 juni de 1500 meter. Het wordt haar eerste baanwedstrijd dit seizoen na haar verpletterende debuut in april op de marathon in Londen, die ze won in een toptijd van 2.18.33, goed voor een Nederlands record.
Lees verder

De FBK Dubbele Mijl en Techniekmuseum Oyfo slaan de handen ineen.

De FBK Dubbele Mijl en Techniekmuseum Oyfo slaan de handen ineen. Alle deelnemers van de FBK Dubbele Mijl ontvangen op vertoon van het startbewijs (het borstnummer) 5 euro korting bij een bezoek aan het Oyfo Techniekmuseum. De actie is geldig van 1 t/m 30 juni. Samen maken we de verbinding tussen sport en cultuur in Hengelo!
Lees verder

Inschrijving FBK Kidsrun bijna vol

De inschrijvingen voor de FBK Kidsrun zitten bijna vol! Er zijn nog enkele plekken over. Grijp dus nu nog je kans voordat het te laat is. Schrijf je onder aan deze pagina in!
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!