Nieuws

Inschrijving Dubbele Mijl geopend

De inschrijving voor de FBK Dubbele Mijl is geopend! Heb je altijd al mee willen doen aan een hardloopwedstrijd, maar twijfel je over welke afstand bij je past? De FBK Dubbele Mijl van 3,2 kilometer is geschikt voor iedereen! Schrijf je nu in en begin op 1 juni 2023 om 20:00 uur vanuit het FBK Stadion in Hengelo aan jouw persoonlijke uitdaging.
Lees verder

Femke Bol naar FBK Games

Niemand minder dan Femke Bol staat op zondag 4 juni aan de start tijdens de FBK Games in Hengelo. De 23-jarige atlete komt uit op de 400 meter. Dit is dezelfde afstand waarmee ze vorig weekend het stokoude wereldrecord op de indoorbaan uit 1982 verpulverde.
Lees verder

Nederlands Kampioenschap atletiek in 2024 in FBK Stadion

In 2024 zal het FBK-stadion na 35 jaar weer het toneel zijn van het Nederlands kampioenschap atletiek, gepland in het weekend van 29 en 30 juni (na de FBK Games). De afgelopen jaren heeft MPM Hengelo zijn organisatie ervaring ingezet voor onder andere de NK Masters en de Special Olympics. Door de jarenlange samenwerking tussen MPM Hengelo en de FBK Games staat er een zeer ervaren team klaar voor een succesvolle NK organisatie in 2024.
Lees verder

Terugblik op FBK Games 2022

FBK Games 2022 is weer voorbij. Wat een geslaagde editie was het met topprestaties, een mooie sfeer en natuurlijk een vol stadion! Geniet nog even na van de 2022-editie en kijk naar de highlightvideo. Hopelijk zien we je volgend jaar op 4 juni weer in Hengelo!
Lees verder

Bekijk post race interviews

Met atleten van wereldformaat en een vol FBK Stadion zagen we tijdens de FBK Games 2022 weer prachtige atletiekprestaties.

Bekijk de post race interviews met titanen als Mondo Duplantis, Femke Bol en Anderson Peters of zoek de resultaten per discipline nog eens op.
Lees verder

Duplantis vliegt over 6,01m bij FBK Games

Vijf regerend Olympisch kampioenen toonden hun suprematie met overwinningen tijdens de 41e editie van de FBK Games in Hengelo, met de Zweedse Mondo Duplantis die de world leading tijd neerzette. Op een koude, natte en winderige middag in het Fanny Blankers-Koen Stadion vloog Duplantis in zijn eerste poging over 6.01m neer te zetten. Rutger Koppelaar werd tweede met 5.70m.
Lees verder

Where to Watch: FBK Games

De beste plek is natuurlijk in het stadion waar je met je neus bovenop de actie zit. Mocht je niet naar het stadion kunnen komen en toch de FBK Games live willen kijken dan kan dat op verschillende manieren.
Lees verder

Live online interviews FBK Games

In 2021 zonden we voor het eerst live post race interviews uit, die je hier nog eens kunt bekijken. Ook dit jaar kun je op 6 juni via verschillende buttons op onze site post race interviews, live results en de FBK Games live kijken.
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!