Nieuws

Sifan wint Halve Marathon Berlijn

Sifan Hassan heeft de Generali Halve Marathon in Berlijn gewonnen, maar miste de vooraf aangekondigde hoop op een nieuw wereldrecord. Haar winnende tijd van 1:04:46 ligt een halve minuut boven haar persoonlijke en Europese record gelopen in Kopenhagen vorig jaar.
Lees verder

Sifan's Europees recordpoging

Sifan Hassan komt naar de FBK Games in Hengelo. De 26-jarige Nederlandse atlete neemt deel aan de 5000 m en zal in die race proberen haar eigen Europees Record te verbreken.
Lees verder

Inschrijving Dubbele Mijl

Voel jezelf ook een klein beetje topsporter en start op donderdag 6 juni in het FBK Stadion waar zondags de Nederlandse en internationale topatleten aan de start staan: doe mee aan de FBK Dubbele Mijl. De inschrijving opent woensdag 20 maart!
Lees verder

Heritage of World- Athletics

De Fanny Blankers-Koen Games zijn afgelopen weekend benoemd tijdens de IAAF Heritage in Monaco tot Heritage of World-Athletics. Het is voor het eerst dat deze titel wordt verleend.
Lees verder

Bereikbaarheid stadion

NS-Station Hengelo is het dichtstbijzijnde treinstation. Tijdens het evenement is er een pendeldienst tussen het NS-Station Hengelo en het FBK Stadion. De pendeldienst start om 14:00uur en de laatste dienst zal rond 20:00uur vertrekken. Kosten retour: €2
Lees verder

Sifan niet 100% voor FBK Games

Sifan Hassan heeft zich af moeten melden voor de FBK Games 2018 omdat haar knie nog niet 100% goed genoeg is voor wedstrijden. Na ook de Eugene Diamond League meeting van afgelopen zaterdag gemist te hebben in de hoop Hengelo te kunnen halen bleek 3 juni net te vroeg in haar programma te komen.

Wij wensen Sifan enorm veel succes toe in haar revalidatie en het rest van haar seizoen!
Lees verder