Nieuws

extra kaarten

Extra kaarten!

Is het u niet gelukt om kaarten te bestellen? Woensdag 2 juni om 9:00 uur gaan er extra kaarten in de verkoop.
Lees verder

Second Screen Event

De beschikbare tickets voor de FBK Games op 6 juni aanstaande waren razendsnel uitverkocht. Toch kan iedereen erbij zijn: met het Second Screen Event brengt de organisatie de stadionbeleving bij de kijkers thuis. Via een speciale website wordt extra content aangeboden, zoals exclusieve interviews en een kijkje achter de schermen.
Lees verder

Aanmelding Second Screen

Wij begrijpen dat het jammer is dat niet alle fans op 6 juni in het stadion aanwezig kunnen zijn. Met het Second Screen Event brengen we de FBK Games bij je thuis en ben je er tóch bij. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je hier aanmelden.
Lees verder

Second Screen

Een vol FBK-stadion is dit jaar nog niet mogelijk, maar met ons Second Screen Event zit jij op 6 juni online op de eerste rij! Naast de tv-uitzending krijg je via het Second Screen Event een kijkje achter de schermen: we delen exclusieve beelden en interviews met topatleten vanuit het FBK-stadion, de warming up area en call room.
Lees verder

Update publiek FBK Games 2021

Komend weekend valt het definitieve besluit, maar het lijkt erop dat tijdens de 40ste verjaardag van de FBK Games op 6 juni 2021 aanwezigheid van publiek is toegestaan.

Lees verder

Dafne Schippers op 100 meter bij FBK Games

Dafne Schippers is terug in Hengelo. De tweevoudig wereldkampioene op de 200 meter gaat bij de FBK Games op zondag 6 juni starten op de 100 meter. Schippers heeft goede herinneringen aan Hengelo. Het is immers de plek waar ze in 2015 voor het eerst in haar carrière onder de elf seconden op de 100 meter liep.
Lees verder

FBK Schoolatletiek gaat door

Het jaarlijks terugkerende FBK Schoolatletiek, georganiseerd voor basisschoolleerlingen in Twente gaat door. De uitkomst is dat Hengelo Sport samen met de FBK Games en met ondersteuning van de Rabobank Centraal Twente speciale coronaproof atletiek dagen gaat organiseren voor alle groepen 8 in het FBK Stadion. Het toernooi zal in een iets andere vorm worden georganiseerd dan andere jaren en zal verspreid worden over meerdere weken. Om het advies van het RIVM, zo min mogelijk reisbewegingen, goed na te leven is er besloten om het toernooi dit jaar alleen voor Hengelose scholen te organiseren. Zo kan er in kleine groepen worden gesport.
Lees verder

Sifan Hassan voor snelle 10.000 meter naar Hengelo

Sifan Hassan komt op zondag 6 juni naar Hengelo, waar ze deelneemt aan de 10.000 meter, de afstand waarop de 28-jarige Nederlandse in 2019 wereldkampioene werd. Voor haar is Hengelo de ideale voorbereiding op de Olympische Spelen. “Ik wil bij de FBK Games een snelle 10.000 meter lopen”, vertelt Hassan. “Hengelo heeft een traditie van snelle lange afstanden en dat past helemaal in mijn schema richting Tokio.”
Lees verder

Bewijs verantwoordelijkheidsbesef

FBK Games 2022

Bewijs verantwoordelijk

FBK Games 2022 was een succes!